בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה  שוכנת  מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.

האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות ,  התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.  בשילוב נוף מדהים, מעורר השראה עם שקיעות מרהיבות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, המשקיף למרינה של הרצליה ולים התיכון.

מסעדת הרברט סמואל ,מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

בין המנות המרכיבות את התפריט של המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות. כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל"'

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

תוכלו לחוות טעמים עזים של אוכל ויין משובחים יחד עם שירות מוקפד, נעים ומזמין. באווירה הנינוחה במסעדה בחלל המסעדה נמצא מטבח פתוח המאפשר הצצה אל העולם הקולינארי שלנו.

שף המסעדה, מור כהן, וצוות הטבחים שוקדים מדי יום ליצור תפריט המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה.  חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות ים תיכוניות יחד עם טעמים ממקומות רחוקים בעולם.

בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה  שוכנת  מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.

האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות ,  התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.  בשילוב נוף מדהים, מעורר השראה עם שקיעות מרהיבות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, המשקיף למרינה של הרצליה ולים התיכון.

מסעדת הרברט סמואל ,מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

בין המנות המרכיבות את התפריט של המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות. כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל"'

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

תוכלו לחוות טעמים עזים של אוכל ויין משובחים יחד עם שירות מוקפד, נעים ומזמין. באווירה הנינוחה במסעדה בחלל המסעדה נמצא מטבח פתוח המאפשר הצצה אל העולם הקולינארי שלנו.

שף המסעדה, מור כהן, וצוות הטבחים שוקדים מדי יום ליצור תפריט המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה.  חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות ים תיכוניות יחד עם טעמים ממקומות רחוקים בעולם.

בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה  שוכנת  מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.

האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות ,  התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.  בשילוב נוף מדהים, מעורר השראה עם שקיעות מרהיבות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, המשקיף למרינה של הרצליה ולים התיכון.

מסעדת הרברט סמואל ,מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

בין המנות המרכיבות את התפריט של המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות. כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל"'

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

תוכלו לחוות טעמים עזים של אוכל ויין משובחים יחד עם שירות מוקפד, נעים ומזמין. באווירה הנינוחה במסעדה בחלל המסעדה נמצא מטבח פתוח המאפשר הצצה אל העולם הקולינארי שלנו.

שף המסעדה, מור כהן, וצוות הטבחים שוקדים מדי יום ליצור תפריט המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה.  חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות ים תיכוניות יחד עם טעמים ממקומות רחוקים בעולם.

בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה  שוכנת  מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.

האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות ,  התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.  בשילוב נוף מדהים, מעורר השראה עם שקיעות מרהיבות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, המשקיף למרינה של הרצליה ולים התיכון.

מסעדת הרברט סמואל ,מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

בין המנות המרכיבות את התפריט של המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות. כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל"'

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

תוכלו לחוות טעמים עזים של אוכל ויין משובחים יחד עם שירות מוקפד, נעים ומזמין. באווירה הנינוחה במסעדה בחלל המסעדה נמצא מטבח פתוח המאפשר הצצה אל העולם הקולינארי שלנו.

שף המסעדה, מור כהן, וצוות הטבחים שוקדים מדי יום ליצור תפריט המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה.  חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות ים תיכוניות יחד עם טעמים ממקומות רחוקים בעולם.

שעות פתיחה:

ארוחת צהריים:
ימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:30-15:30
ימי שישי ושבת המסעדה סגורה

ארוחות ערב:
ימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00
ימי שישי ושבת המסעדה סגורה

הרברט סמואל –  הרצליה

מלון ריץ-קרלטון, רחהשונית 4, מרינה הרצליה

טלפון: 073-2037596

1

שעות פתיחה:

ארוחת צהריים:
ימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:30-15:30
ימי שישי ושבת המסעדה סגורה

ארוחות ערב:
ימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00
ימי שישי ושבת המסעדה סגורה

הרברט סמואל –  הרצליה

מלון ריץ-קרלטון, רחהשונית 4, מרינה הרצליה

טלפון: 073-2037596