_DSF7518

מסעדות גורמה כשרות בהרצליה

מסעדה יוקרתית כשרה בהרצליה- הרברט סמואל

המילניום השלישי הביא איתו שינויים רבים. מזה שני עשורים שאנחנו עוברים מהפכות מהירות, בעיקר בתחום התקשורת ובתחום תרבות הפנאי. תרבות העושר ותרבות הפנאי, כמו גם אופי הקנייה, קפצו כמה מדרגות, וכיום הכל נגיש יותר (קנייה מכוונת באתרים, נגישות למידע ואמצעים). תרבות הצריכה השתנתה וכשלקהל יעד אחד בעל מאפיינים ברורים יש צורך מסוים- יהיה מי שיספק לו את אותו הצורך.

מסעדת שף יוקרתית כשרה.

אחד מאותם צרכים המאפיינים את העשור השני של המאה ה- 21 , הינו בתחום המזון ההסעדה. מסעדנים ושפים מוכרים החלו לזלוג אל המטבח הכשר. שלוש סיבות מרכזיות הביאו לשינוי המגמה:

א. הכרה בקהל היעד הדתי/ מסורתי כקהל איכותי, חשוב, גדול דיו ( 20% מהאוכלוסייה ואף יותר), וכזה שמספיק חשוב להיות game changer בסצנת המסעדות בישראל.

ב. כפועל יוצא מהסיבה הראשונה, הביקוש למסעדות כשרות עלה והתחזק מאוד, ההזדמנות הכלכלית להגדיל את נפח הלקוחות במסעדה כשרה, מאשר במסעדה ללא כשרות מגדיר פעמים רבות לבעלי המסעדות את אופייה של המסעדה.

ג. שפים מובילים בישראל שמשפיעים על דעת הקהל ועל האג'נדה הקולינרית בישראל החלו להוביל קו מקצועי ומדיניות, כי אפשר לקיים מטבח כשר ועדיין להיות טובים. מטבחי שף יכולים להיות כשרים ויצירתיים כאחד. השפים הפכו את הכשרות לאתגר ולא לנטל או למגבלה.

 

פטריות (כמהין) אחרי הגשם

מסעדות יוקרה כשרות בהרצליה, תל אביב והסביבה, החלו לצוץ בעשור האחרון אחת אחרי השנייה. למעשה, החיבור של מסעדות כשרות עם מלון יוקרתי, שבו תנועה קבועה של אנשים בעלי יכולות, כמו גם קרבה ל"מותג" משרת באופן חיובי את המסעדה כמוסד קולינרי איכותי:

  • השף מאיר אדוני, בעל מסעדות מצליחות בתל אביב ובערי בירה מרכזיות בעולם, פתח את 'בלו סקיי' ו'לומינה' במלון קרלטון בתל אביב, הראשונה חלבית כשרה והשנייה בשרית כשרה
  • איל שני, שהפך בחמש השנים האחרונות לאייקון תקשורת ומסעדות פתח מספר מסעדות ברחבי העולם שקוצרות שבחים, כל זאת בנוסף למוסדות הוותיקים שלו בתל אביב. איל פתח את מסעדת 'מלכה' בבית אסיה בתל אביב- מסעדת דגים ובשרית כשרה.
  • השף ניר צוק פתח את מסעדת "מאפו" במלון פרימה סיטי שבתל אביב. מסעדה בשרית כשרה בלובי של המלון.
  • אחת המסעדות הכשרות הנוספות שתפסו כותרות הינה ווסט סייד של השף עמרי כהן במלון רויאל ביץ' בתל אביב.

 

מסעדה כשרה גורמה בהרצליה

כאמור, תל אביב היא בירת הקולינריה הישראלית, אולם מבט קל צפונה לכיוון הרצליה, יגלה מושבה קולינרית מכובדת שתפסה מקום של כבוד בהרצליה פיתוח ובמתחם קניון ארנה והמרינה בעיר. רוב המסעדות אינן כשרות ומשרתות קהל רחב של תושבי העיר, עובדי אזור התעשייה ואורחים מבחוץ. אולם בחיפוש אחר מסעדה טובה כשרה בהרצליה נמצא את "הרברט סמואל' המצוינת.

המסעדה, בניצוחו של השף מור כהן, מהווה מוסד קולינרי כשר מהטובים באזור המרכז ובישראל בכלל. ביולי האחרון (2019) זכתה המסעדה בפרס יוקרתי בתחרות בינלאומית וקיבלה הכרה כמסעדת היוקרה הכשרה הטובה בעולם, המסעדה מציעה מטבח שף העושה שימוש במגוון רחב של חומרי הגלם הטובים בשוק הישראלי:

Luxury Kosher Cuisine Global Winner בתחרות The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards

התחרות נערכת אחת לשנה ובוחנת את המסעדות הכשרות הטובות והמובילות בעולם.

המסעדה מאופיינת בהימצאותו של תפריט ייחודי, ובמגוון יצירתי של מנות דגים (דגי ים תיכון כמו אינטיאס ולברק), מנות בשריות מעדרי רמה"ג האיכותיים, מיומנויות בישול גבוהות (פסטות בעבודת יד, טכניקות בישול וכו'). בנוסף, יש הקפדה מרבית על השימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר שיש למטבח הישראלי להציע.

דוגמא למנות במסעדה:

  • דג במלח- אינטיאס כבוש 7 לילות, קולורבי צלוי בפחם, פנגררטטו.
  • טלה מפורק- כיסוני זעפרן, טחינה אדומה.
  • בויאבז- מרק דגים ממרסיי.
  • עגל חלב- צלעות בצלייה איטית, רוטב דובדבנים על דרך המשי, קצפת תירס.
  • כבד אווז- מדליון על הפלאנצ'ה, קוטב ענבי שועל, אלסרים בקרמל ורוזמרין, חלה קלויה.
  • ממתק שוקולד ולרונה- שכבת קראנץ', קרמו שוקולד, גלידת אגוזי לוז וקרמל מלוח.

 

מחפשים מסעדות גורמה כשרות בהרצליה ?

יש כתובת אחת וחשובה !

מסעדת השף "הרברט סמואל', ממוקמת בתוך מלון ריץ- קרלטון היוקרתי שבמרינה בהרצליה. מתוך המסעדה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון במלוא הדרו.

כיאה למסעדת שף היא פתוחה רק בערבים בין השעות 18:30 ועד 23:00.

המקום מציע:

  • ארוחות צהרים יוקרתיות- בתיאום מראש ולמינימום של סועדים.
  • אירועים פרטיים (משפחתיים או עסקיים)- עד 80 אורחים בלבד.
  • אירועי בשר ברמה גבוהה במיוחד- למביני דבר.
  • בילוי מושלם לזוגות או לקבוצות חברים מצומצמות המציינים מאורע חשוב.
  • המסעדה סגורה בימי שישי ושבת.

 

להזמנות התקשרו: 073-2037596

או לחצו כאן לפרטים נוספים