Herbert_Samuel_-_Jonathan_Ben_Chaim-11

מסעדה כשרה בהרצליה על הים

מסעדה כשרה, צופה לחופי הים בהרצליה- "הרברט סמואל'

ברחבי העולם היהודי ובעיקר בישראל, מתקיים לו ויכוח ישן. שאלת מיליון הדולר של המטבח הישראל הייתה, ועדיין קיימת בקרב חוגים מסוימים: "האם אוכל כשר יכול להיות טעים, גורמה ?" האם שפים יכולים להתגבר על המגבלות שמביאה עימה הכשרות ולייצר תפריט עשיר שלא ייפול ממסעדות לא כשרות.

 

בעוד בעבר, ניתן היה למצוא איזון בין הקולות שבעד והקולות שנגד, כיום מתגבשת לה תמימות דעים, שלמרות הקושי והמגבלות, ניתן לייצר מטבח איכותי, יוקרתי וכשר. שפים רבים הפכו את הבעיה לאתגר, פרצו את הגבולות והמקובעות ובאמצעות יצירתיות רבה, מצליחים לייצר מטבחים כשרים איכותיים, המהווים סיבה לעלייה לרגל של לקוחות שומרי כשרות, וגם כאלו שהכשרות אינה חשובה להם.

 

אזרחים רבים בישראל, על אף שאינם דתיים, אינם אוכלים אוכל שאינו כשר. הם מוגדרים מסורתיים או אנשים שמצהירים על עצמם כ"איש באמונתו יחיה" וכחלק מאמונה זו הם אוכלים רק אוכל כשר. למעשה, אם נכמת את מספר האזרחים שאוכלים אוכל כשר (דתיים ]ומסורתיים, לא כולל חרדים), נגיע למספרים גבוהים של מעל 20% מהאוכלוסייה היהודית בישראל ( מעל מיליון איש ). זה קהל יעד לא מבוטל שמסעדות רבות לא לוקחות כלל בחשבון. מסעדת "הרברט סמואל' הינה מסעדה כשרה על החוף בהרצליה, ליד המרינה, בקצה הצפוני של קניון ארנה המפורסם, מערבית לאזור התעשיה הרצליה פיתוח. המסעדה הבשרית נמצאת בתוך מלון ריץ- קרלטון, הרצליה ומשלבת מטבח ישראלי ופיוז'ן: 

  • מנות דגים- מיטב הדגה מהים התיכון ( אינטיאס, לברק ודגי ים לבנים אחרים), מנות מעולמות אחרים (טונה במשרת ג'ינג'ר, בויאבז מרסאי). 
  • מנות בשר ייחודיות- פילה בקר נא בתחמיץ תמרים וחלמון כבוש, סטיק סינטה ברוטב שזיפים מעושן, עגל חלב, צלעות טלה עם פריקי וכרישה, כבד אווז ברוטב ענבי שועל ועוד. 
  • מנות ראשונות יצירתיות כמו סלט עגבניות 'הרברט סמואל' או חציל 'ניו מקסיקו'. 
  • פסטה וניוקי בעבודת יד עם נגיעות מזרח תיכוניות מבריקות. 
  •  
  •  
  • קיימות מעט מסעדות כשרות בהרצליה ליד הים, רוב המסעדות הן חלק מקניון ארנה ובנויות על קהל של סופ"ש ושל תיירות חוץ, שמן הסתם אינו שייך לקהל שומר מסורת. יחד עם זאת ישנו קהל גדול במיוחד שמחפש מוסד קולינרי איכותי וכשר, אשר עונה לצרכים מסוימים: 
  • משפחות בעלות אוריינטציה מסורתית או דתית. 
  • משפחות חילוניות שחלק מהמשפחה שומר כשרות ומחפש מסעדה שתכיל את סך האפשרויות והצרכים לכלל חברי המשפחה. 
  • ארגונים המחפשים מקום לבצע ארוחה יוקרתית לדרגי מנהלים או לצורך ציון אירוע מסוים. בדרך ארגונים וחברות מחויבים כלפי עובדיהם לקייטרינג או מסעדה כשרה, גם אם רוב העובדים לא שומר כשרות. 
  • ציון אירוע חשוב (ימי נישואין חשובים, ימי הולדת, בר מצווה מצומצמת וכו') לקהל של עד 70-80 איש. 
  •  
  •  
  • מחפשים מסעדות כשרות על חוף הים בהרצליה ? 

מסעדת "הרברט סמואל" מסעדה כשרה בהרצליה על הים, שוכנת במלון ריץ- קרלטון, צופה אל המרינה ומספקת ללקוחותיה את הנוף האולטימטיבי של הים התיכון, עם היאכטות הלבנות המפליגות אליו, או עוגנות לחופו. 

השף מור כהן מוביל מטבח מגובש ומוקפד, תוך הקפדה יתרה על שימוש בחומרי גלם איכותיים, איזון וגיוון של טעמים, כמו גם הצגת תפריט יינות הבנוי רובו מיקבי בוטיק ישראלים שזוכים וקוטפים בכל שנה את מיטב הפרסים בתחרויות בינלאומיות יוקרתיות. 

 

נשמח לראותכם בין אורחינו ולספק לכם חוויה שלמה וזיכרונות טובים. 

להזמנות התקשרו: 073-2037596 

או לחצו כאן לפרטים נוספים

המסעדה סגורה זמנית נשוב לפעילות בקרוב