המסעדה

בפינתו של לובי במלון היוקרה ריץ-קרלטון, הרצליה, תמצאו את מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל הנוף המקסים של מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.
האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, המתמזג ביחד עם הנוף למרינה של הרצליה ולים התיכון. שילוב נוף מדהים ומעורר השראה עם שקיעות רומנטיות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, מעניק ליושבי המסעדה חוויה יוצאת דופן ומרגשת במיוחד. מתחם המסעדה מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות, התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.
מסעדת הרברט סמואל ,הינה מסעדת שף כשרה, המציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתתת על אמונה והשקפה קולנרית פיז'אן ים-תיכונית, עם מנות מעוררות השראה ומרגשות. המסעדה מציעה תפריט המתבסס על חומרי גלם, ישראליים, מקומיים, והטריים ביותר כאפשר למצוא.
מסעדת הרברט סמואל, מציעה תפריט יינות עשיר ומגוון שנעשה בהרכבת הסומלייה שלנו, המציע יינות ישראלים בלבד. המטרה היא לשים דגש על יקבי הבוטיק ועל היינות הטובים ביותר שגדלים ומיוצרים על אדמת ישראל.

_DSF7518

המסעדה

בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה,  שוכנת  מסעדת "הרברט סמואל" הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.

האווירה הייחודית של מסעדת השף ניכרת בחלל מעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים, המשקיף למרינה של הרצליה ולים התיכון. שילוב נוף מדהים ומעורר השראה עם שקיעות רומנטיות , מעגן יאכטות מרשים וטיילת מרהיבה, מעניק ליושבי המסעדה חוויה יוצאת דופן ומרגשת במיוחד.

מתחם המסעדה מחולק לחללים קטנים ואינטימיים המתאימים לארוחות רומנטיות,  התכנסות משפחתית או אירועים אקסלוסיביים.

מסעדת הרברט סמואל ,מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת על אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

1332
Herbert_Samuel_-_Jonathan_Ben_Chaim-11

תפריט

מסעדת "הרברט סמואל" הינה מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציעה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ.

 

בין המנות המרכיבות את תפריט המסעדה, תמצאו את סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, , נתח הפריים ריב המרהיב שלנו, וגם את מנת דג לברק שלם צלוי. כמו גם, מגוון נוסף של מנות המורכבות מחומרי גלם מקומיים ומדהימים, הכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל".

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, מורכב ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

הנכם מוזמנים לחווית טעמים עזים של אוכל ויין משובח המלווים בשירות מוקפד, נעים ומזמין.

תפריט

מסעדת "הרברט סמואל" הינה מסעדת שף כשרה,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

בין המנות המרכיבות את תפריט המסעדה, ניתן להתענג על סלט העגבניות המפורסם של 'הרברט סמואל', ניוקי תפוחי אדמה, כמהין ערמונים ואפונה, סשימי טונה בסלק אדום, מנת דג לברק שלם צלוי עם כורכום ועגבניות.

כמו גם, מגוון בשרים מקומיים מדהימים כגון:  פילה, אנטריקוט, צלעות טלה והכל באיכות המדוקדקת וביכולת הבלתי מתפשרת של "הרברט סמואל"

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, מורכב ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

הנכם מוזמנים לחווית טעמים עזים של אוכל ויין משובחים המלווים בשירות מוקפד, נעים ומזמין.

Herbert_Samuel_-_Jonathan_Ben_Chaim-11

שף אביאל סנדרוסי

שף ראשי אביאל סנדרוסי הינו שף מוכשר עם ניסיון בארץ ובעולם. בין המקומות שבהם עבד, היה מלון יערות הכרמל היוקרתי, שם עבד כשף תפעולי במשך קרוב לעשור. לאביאל תשוקה עזה לחומרי גלם מתוצרת מקומית וישראלית. אביאל מאמין בניתנת דגש ועוצמה לחומר הגלם המרכזי בכל מנה, ולכן מסעדת הרברט סמואל עובדת עם הספקים הטובים ביותר על מנת להגיש לאורחיה את הטוב ביותר. צוות המטבח, בליווי אביאל, מסורים לקונספט הקולינרי שלו ושל המסעדה וחווים את הלקוחות על בסיס יומי בזכות האינטראקציה שמטפח המטבח הפתוח.

במסעדת הרברט, אביאל מבשל אוכל עם השקפה קולנרית ים-תיכונית, ביחד עם נגיעות אסיאתיות, ויוצר מנות מרגשות וחדשניות עם חומרי גלם מקומיים וטריים בלבד.

090