להרברט סמואל תפריט יינות מגוון שהרכיב הסומלייה שלנו, תומר חזום, אשר נותן במה ובעיקר מדגיש את חשיבות תעשיית היין הישראלית. לכן, תפריט היין בהרברט סמואל מורכב כולו מיינות מקומיים בלבד עם דגש משמעותי על מיטב יקבי הבוטיק בישראל.

קיר היין המרשים של המסעדה, אשר נפרס לכל אורכה הוא המקום בו אורחינו מלווים על ידי המלצרים המקצועיים שלנו על מנת לבחור את היין הטוב ביותר להשלמת ההתאמה המושלמת לארוחה שלהם.

בנוסף, הבר בלובי מלון הריץ קרלטון אשר פועל גם לטובת מסעדת הרברט סמואל מציע אוסף בינלאומי של משקאות, קוקטיילים, בירות מקומיות ובינלאומיות, ואת מיטב המשקאות החריפים על מנת לספק לאורחינו את הטוב ביותר.