למה אנשים מחפשים אווירה רומנטית ומה בכלל הכוונה ?
התנועה הרומנטית הינה זרם אינטלקטואלי ואומנתי בסוף המאה ה-18. תומכי הזרם יצאו כנגד הריאליזם והתנועות הנאורות. במהות הזרם הייתה חזרה לאותנטיות, בריחה מהמוניות והכללות וכמובן היבטים רגשיים.
250 שנים אחרי, אנשים עדיין מחפשים להיות במקומות אותנטיים, אחרים, שונים, רוצים להרגיש מיוחדים ונאהבים. אנו רואים זאת בכל מעגלי החיים: עבודה, בית, מסגרות חברתיות וכמובן בזוגיות.
החיפוש אחרי רכב מיוחד, בגדים שאין לאחרים, נסיעה לחו"ל לעיר "ללא ישראלים ושאף אחד עוד לא היה" הוא חיפוש שלא נגמר. אנשים מחפשים לייצר סביבם אווירה אחרת במצבים מסוימים: שקט, מוזיקה אחרת, מיקום ( ישיבה על צוק, מול ים, בשדה הפתוח וכו'), צריכה של תרבות ספציפית ועוד.
זוגות מחפשים מסעדה רומנטית על מנת לציין אירוע מסוים הקשור לאחד מהם או לשניהם (יום נישואין, חג האהבה וכו'), בשביל שיוכלו לדבר בחופשיות, ליהנות מאוכל יוקרתי או בכדי לשנות אווירה מקשיי היומיום והשגרה התובענית.
מספר מאפיינים למסעדה רומנטית:
הרומנטיקה לא מבדילה, כמובן, בין אנשים חילוניים לאנשים דתיים. לכל אחד מאיתנו יש רגשות ומהוויים. אנשים מכל הקשת הרחבה והזהויות מחפשים את אותם פלטפורמות בילוי והנאה. בישראל, בשל הרגישות הדתית והמגבלות של הכשרות, מסעדות כשרות מהוות למעשה פלטפורמה למילוי צורך של קהל חילוני וקהל דתי כאחד. הצורך לאכול במקום איכותי, לצרוך שרות יוקרתי, ולחלוק רגעים מיוחדים במסעדה הנחשבת יוקרתית, באווירה רומנטית, הינו צורך לגיטימי לקהל חילוני ודת, ללא אבחנה.
בעיר תל אביב והסביבה קיימות מעל 10,000 מסעדות, רובן לא כשרות. כאשר סופרים את כמות המסעדות הכשרות, הטובות, שמתיימרות להיקרא מסעדת שף, אנו מגלים כי האופציות מצומצמות בהרבה. למרות הנאמר, לאחרונה אנו רואים תפנית במגמה ויותר שפים מוכרים פותחים מסעדות כשרות, בעיקר כחלק או בצמוד לבתי מלון יוקרתיים: מאיר אדוני פתח את 'בלו סקי' ו'לומינה' במלון קרלטון בתל אביב, הראשונה חלבית כשרה והשנייה בשרית כשרה. ניר צוק פתח את מסעדת 'מאפו' הכשרה במלון סיטי המחודש, גם איל שני פתח את 'מלכה' שלו בבית אסיה בתל אביב- מסעדת דגים ובשרית כשרה. כיום, יש מגמה של שפים ישראלים מובילים לפתוח מסעדות כשרות כחלק מאג'נדה מקצועית ואג'נדה שרותית- לענות על צורך של קהל יעד גדול מאוד במדינה.
המסעדות מאופיינות באוכל איכותי ומושקע, אווירה שקטה ונעימה, כזו המתאימה לזוגות המחפשים אווירה רומנטית, ועיצוב מודרני ומוקפד.
"הרברט סמואל" הינה מסעדה רומנטית בהרצליה, כשרה כמובן, העונה לכל ההגדרות שהוזכרו מקודם:
בילוי רומנטי ב"הרברט סמואל' ייקח אתכם למסע בארץ רחוקה, יהווה ניתוק מהשגרה הישראלית היומיומית, ויעניק לכם ערב איכותי המשלב אוכל ומנות יוצאות דופן, יין ישראלי ממיטב ייקבי הבוטיק, שרות מיטבי ונוף מלא השראה.
מסעדת השף הכשרה "הרברט סמואל' במלון ריץ- קרלטון בהרצליה הינה מקום מושלם לקיום אירועים פרטיים ולבילוי רומנטי של בני זוג, הרוצים לציין מאורע אישי או זוגי חשוב.
כיאה למסעדת שף המסעדה פתוחה רק בערב, בימי ראשון עד חמישי משעה 18:30 ועד 23:00.
המסעדה סגורה בימי שישי ושבת.
מומלץ להזמין מקום מראש.
להזמנות התקשרו: 073-2037596