Herbert_Samuel_-_Jonathan_Ben_Chaim-24

מסעדה בשרית כשרה בהרצליה

תרבות האוכל ועולם המסעדות בישראל עשו קפיצה מטאורית בשני העשורים האחרונים. אנו מזהים את המגמה הזו בעיקר באמצעות שלושה צירים מרכזיים:

א. פתיחה של מאות מסעדות מדיי שנה, בעיקר באזור המרכז- תל אביב רבתי.

ב. פריחת תוכניות הבישול במרקעי הטלוויזיה, במרבית הערוצים המסחריים.

ג. פתיחת מסעדות שף במערב אירופה ובארה"ב ע"י שפים ישראלים (למשל השף מאיר אדוני, השף אסף גרניט והשף איל שני), אשר הופכות למוסדות קולינריים ידועים, בערים החשובות בעולם.

בילוי מושלם במסעדה הינו בילוי המשלב בין מספר עוגנים חשובים: הראשון, כמובן, איכות האוכל ורמת ההכנה – טעם. השני, האווירה המיוחדת בחלל המסעדה ( מוזיקה, צוות עובדים, רמת השרות, אסתטיקה של חלל ההסעדה, הנוף הנשקף מהחלון ועוד). השלישי והאחרון, נגישות. מעטות המסעדות בישראל שיכולות להתגאות באותו שילוב מושלם של שלושת העוגנים . ישנן מסעדות נפלאות בישראל, מוקדי עליה לרגל, שמצליחות לשלב בין מספר מרכיבים חשובים, אך לא את כולן. 

אחת המסעדות שעונה להגדרה של אותו "שילוב מנצח", הינה מסעדת "הרברט סמואל' בהרצליה. "הרברט סמואל' הינה מסעדת שף בשרית כשרה, הממוקמת מעל המרינה וצופה לחוף ימה של הרצליה. המסעדה ממוקמת בלובי מלון ריץ' -קרלטון היוקרתי ומחלונות המסעדה נגלה נוף ים כחול עוצר נשימה. 

שף המסעדה, אביאל סנדרוסי, בנה תפריט יוצא דופן, המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה. חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות דגים ים-תיכוניות לצד מנות בשריות מקוריות ומיוחדות. 

אחת ממנות הדגל של המסעדה הינה מנת ה"שאטו" מתוך תפריט ה-limited Edition: 500 גרם של פילה בקר, מח עצם עם שום ופטרוזיליה, תפוח אדמה ראטה ותוספת כבד אווז. מנה נוספת מתוך תפריט המיוחדים הינה מנה של "שקדי עגל" בתוספת מסבאחה שעועית, במיה ומרקחת פלפלים ננסיים. 

"הרברט סמואל' היא מסעדה בשרית כשרה בהרצליה ולכן סגורה בימי שישי ושבת. בשל הייחודיות שלה והאופי השונה, היא פתוחה משעות הערב בלבד (החל משעה 18:30) בדיוק כמו מסעדות השף הטובות בעולם. הקרבה לים ולמרינה, היותה חלק ממלון היוקרה "ריץ -קרלטון הרצליה" והתפריט העשיר והאיכותי, הופכים את המסעדה למובילת דרך בין מסעדות הבשרים הכשרות בהרצליה פיתוח ובאזור תל אביב. 

תפריט יין ישראלי 

כחלק מאותה מהפכה קולינרית שעוברת ישראל בעשורים האחרונים, התפתחה בישראל תעשיית יין ענפה. יקבי בוטיק הוקמו ברחבי המדינה והפכו במהרה למבוקשים במסעדות בישראל ואף במסעדות רבות ברחבי העולם. היין הישראלי נתפס בעולם כיין איכותי וטובי יקבי הבוטיק מיוצגים בתפריט המסעדה. אפשר למצוא בתפריט היינות יקבי בוטיק כדוגמת: צרעה, בת שלמה, פסגות, אוריה, יקבי רמת הגולן, מאיה, יער יתיר, טוליפ, גבעות ועוד. מגוון כה רחב של יינות ישראלים יהיה קשה למצוא במסעדות כשרות אחרות. 

מסעדת שף, בשרית כשרה בהרצליה פיתוח- מקום מושלם לאירועי בוטיק 

בחודש יולי 2019 זכתה המסעדה בפרס היוקרתי- "מסעדת היוקרה הכשרה העולמית" 

Luxury Kosher Cuisine Global Winner 

בתחרות The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards 

התחרות נערכת אחת לשנה ובוחנת את המסעדות הכשרות הטובות והמובילות בעולם. 

מסעדת "הרברט סמואל", מסעדה כשרה, מציעה אירוח אירועי בוטיק מפנקים ועשירים לארועים של עד 80 סועדים, בעיקר בשעות הצהריים, בהן חלל המסעדה פנוי ונגיש לאירועים עבור חברות ואירועים עסקיים. 

צוות המסעדה מתאים את האירוע לרצון ואופי המארחים ומאפשר בחירה של תפריט מותאם באופן אישי. שף המסעדה יעניק לכם חוויה עשירה של טעמים ים תיכוניים, מהם תוכלו ליהנות מול נוף המרינה והים התיכון ואולי אפילו לקנח בטיפולי ספא במלון ריץ- קרלטון הרצליה. 

נשמח לראות גם אתכם בין אורחינו ולספק לכם חוויה שתיצרב בזיכרון. להזמנות התקשרו: 073-2037596 

או לחצו כאן לפרטים נוספים

מסעדת הרברט סמואל חוזרת לפעילות ב-7.5 ! הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית חדשה, מפנקת ומושקעת.