
מסע טעמים
פוקאצ'ה בעבודת יד, זיתים מתובלים, שום אפוי, חמאת שמנ"ז, מוחמארה 28 | צלחת חריפים 18
58
איולי מח עצם, עשבי פרא, תפוחי אדמה ראטה פריכים
58
טרטר פארידה אדומה, קרקר זעתר ושמן זית מקומי, איולי לימון כבוש
62
סשימי טונה, סלסה של שומר, אננס ופאקוס, אגווה-צ'ילי תפוחים ירוקים
68
צרובה על הפלאנצ'ה, עגבניות מעושנות, בזיליקום, בצל חרוך וטחינת חציל שחורה
158
קרם תפוח אדמה בפרי, פטריות חורש צלויות וציר בקר מצומצם
168
שקדי עגל פריכים, מסאבחה חומוס ירוק של תחילת עונה, תבשיל עלי סלק ופול ירוק
192
עגבניות וחצילים שרופים וקצוצים גס, טחינה יוזו וסומק
63
עגבניות משק מקומיות במבחר צבעים, ביצי שליו
59
חסת משי, חסה סלנובה, חסה לאליק, צנוניות, עגבניות שרי, שקדים קלויים, לימון סחוט ושמנ"ז
58
מלפפון ארומטו, בעג'יר, בייבי קישוא צלוי, משמש ירוק, שיזף חמוץ, נקטרינה ונענע
64
אנדיב אדום ולבן, אגס עדן ישראלי, צנונית, אגוזי לוז מסוכרים, וינגרט מייפל
63
ירקות צלויים, "לאבנה" שקדים, סומק וזעתר
76
אבוקדו, גספאצ'ו עגבניות צהובות מהנגב המערבי
172
צלוי על אבן, רוטב אהילדו מעושן עם שום, זיתי טאסוס
192
מוסר ים מקומי, פסטה פיצ'י בעבודת יד, שום יין לבן, שמן זית
67/113
דג מפורק, אורז עגול, עגבניות, אורגנו, בזיליקום, אניס וציר דגים
86
נתח קונפי מפורק מהעצם, קרפים ירוקים עם זעתר, טחינה, בצל פריך ועשבי תיבול
154
חזה אווז צרוב בתבלינים חמים, פונדו ירקות כתומים, סלקים ופירות אדומים מזוגגים
165
קרם בטטה סגולה, באק-צ'וי מבושל בציר בקר ודמי גלאס
175
קרם כרובית, ניוקי ערמונים פריך, תפרחת ברוקולי וציר יין פורט גלילי
197
פירה קטיפתי, אספרגוס, מח עצם ודמי גלאס